Ron’s Gone Wrong

De animatiefilm Ron’s Gone Wrong neemt je mee naar de verre toekomst. Daar hebben kinderen allang geen smartphone meer. Wil je erbij horen, dan heb je een Bubble-Bot: een wandelend en pratend robotje waar je echt álles mee kunt doen.

De B*Bot is niet alleen je beste vriend, deze digitale slimmerik houdt ook al je social media bij, laat je favoriete muziek horen én je kunt met hem skateboarden! De verlegen Barney, de hoofdpersoon, krijgt er ook een voor zijn verjaardag. Hij noemt hem Ron, maar wat blijkt: Barney’s robot is van een vrachtwagen gevallen en zo een beetje beschadigd geraakt. Daardoor zit er bij Ron een draadje los en vertoont hij de raarste storingen; het begin van een hartverwarmend avontuur met humor om te lachen, actie én vriendschap. 

Hieronder kun je de trailer bekijken.

Wil je naar aanleiding van de film zelf aan de slag met mediawijsheid, digitale geletterdheid of een persoonlijk professionaliseringstraject op het gebied van leren en lesgeven met en over ict? Neem dan contact op met iXperium Nijmegen voor een passend aanbod