Vanwege het Coronavirus zijn we genoodzaakt om ons onderwijs op een andere wijze vorm te geven. Per direct moeten we verder op dit spoor om alternatieve vormen van onderwijs te ontwikkelen en aan te bieden.
Voor SPOG heb ik een handreiking opgesteld. Wij hebben een team geformeerd die nadenkt over en invulling geeft aan al de aspecten die in deze handreiking worden benoemd. Het is zo opgesteld zodat onze leerkrachten en directeuren meegenomen worden in het proces om te komen tot een goed doordachte organisatie en een passend aanbod.

2020-04-28 – SPOG Onderwijs op afstand

Dinsdag 31 maart sprak ik Marc Coolen, mediamentor in iXperium Nijmegen, een dag per week leraar in het primair onderwijs in Groesbeek en student bij de master Ontwerpen van eigentijds leren. Afgelopen weken was hij vooral druk met het adviseren van het bestuur van SPOG, kaders opstellen en rust bewaken voor leraren, leerlingen en ouders. Marc ziet mooi online onderwijs ontstaan en hoopt dat we dit blijven gebruiken.

SPOG in de Gelderlander over afstandsonderwijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here